Omlouváme se, ale v současné době není možné nakoupit digitální a fyzické zboží najednou.

VA : Soul Man

Datum vydání 04.01.2018
Typ balení CD BOX
Nosič / počet CD / 4
Interpret Various
Cena na eshopu
699 Kč s DPH
SKLADEM v eshopu dodání do 48 hodin
Provedení Kompilace
EAN 0600753753842


Osmdesát nadčasových hitů od králů soulu.

CD 1

1. I Heard It Through the Grapevine-Marvin Gaye
2. (Sittin' On) the Dock of the Bay-Otis Redding
3. For Once in My Life-Stevie Wonder
4. Hello-Lionel Richie
5. Ain't No Sunshine-Michael Jackson
6. My Girl-The Temptations
7. Stand By Me-Ben E. King
8. In the Midnight Hour-Wilson Pickett
9. (I Get The) Sweetest Feeling-Jackie Wilson
10. You're the First, the Last, My Everything-Barry White
11. Never Too Much-Luther Vandross
12. Give Me the Night-George Benson
13. Ain't No Stoppin' Us Now-McFadden and Whitehead
14. Love Really Hurts Without You-Billy Ocean
15. When a Man Loves a Woman-Percy Sledge
16. What a Wonderful World-Louis Armstrong
17. What Becomes of the Brokenhearted-Jimmy Ruffin
18. Lovely Day-Bill Withers
19. Me & Mrs. Jones-Billy Paul
20. Soul Man-Sam & Dave

CD 2
1. I Got You (I Feel Good)-James Brown
2. Boogie Wonderland-Earth, Wind & Fire
3. Celebration-Kool and the Gang
4. Rock Your Baby-George McCrae
5. War-Edwin Starr
6. Theme from 'Shaft'-Isaac Hayes
7. Somebody's Watching Me-Rockwell
8. The Hustle-Van McCoy & The Soul City -Symphony
9. Word Up!-Cameo
10. And the Beat Goes On-The Whispers
11. Love Train-The O'Jays
12. Dance to the Music-Sly & The Family Stone
13. Flashlight-Parliament
14. Love Rollercoaster-Ohio Players
15. Holy Ghost-The Bar-Kays
16. Lady Day & John Coltrane-Gil Scott-Heron
17. Cross the Tracks (We Better Go Back)-Maceo & The Macks
18. Rock Creek Park-The Blackbyrds
19. Superfreak-Rick James
20. Can't Give You Anything But My Love-The Stylistics

CD 3
1. I'll Be There-The Jackson 5
2. Reach Out I'll Be There-The Four Tops
3. The Tracks of My Tears-Smokey Robinson & The -Miracles
4. This Old Heart of Mine (Is Weak for You)-The Isley Brothers
5. Move On Up-Curtis Mayfield
6. You Really Got a Hold On Me-The Miracles
7. December, 1963 (Oh What a Night!)-Frankie Valli and the Four -Seasons
8. Build Me Up Buttercup-The Foundations
9. Give Me a Little More Time-Chairmen of the Board
10. Rhythm of the Night-DeBarge
11. Let's Get Serious-Jermaine Jackson
12. Outstanding-The Gap Band
13. I Found Lovin'-The Fatback Band
14. Let It All Blow-Dazz Band
15. Don't Look Any Further (Feat. Siedah Garrett)-Dennis Edwards
16. Tossing & Turning-Windjammer
17. Let's Go Round Again-Average White Band
18. A Love Supreme-Will Downing
19. If You Were Here Tonight-Alexander O'Neal
20. Hang On in There Baby-Johnny Bristol

CD 4
1. Three Times a Lady-The Commodores
2. If You Don't Know Me By Now-Harold Melvin and The Blue Notes
3. Have You Seen Her-The Chi-Lites
4. Hey There Lonely Girl-Eddie Holman
5. Float On-The Floaters
6. Why Can't We Live Together-Timmy Thomas
7. You Are So Beautiful-Billy Preston
8. Love On a Mountain Top-Robert Knight
9. People Get Ready-The Impressions
10. Ain't No Love in the Heart of the City-Bobby Blue Band
11. Be Thankful for What You've Got - Part I-William De Vaughn
12. (I'm A) Road Runner-Jr. Walker & The All Stars
13. Get Ready-Rare Earth
14. Hey Girl Don't Bother Me-The Tams
15. Do You Love Me (1966 Version)-The Contours
16. 1,2,3-Len Barry
17. It's a Shame-The Spinners
18. Saturday Night at the Movies-The Drifters
19. I'm Doing Fine Now-New York City
20. Sweet Soul Music-Arthur Conley

Další hudba a filmy od Various
  Zasílání novinek, akcí a slev přednostně na váš email!

Copyright © 2000 - 2017 Bontonland a.s. Všechna práva vyhrazena.
Pokud máte jakékoliv dotazy, nebo problémy se zobrazením našich stránek, kontaktujte nás.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.