Akce na pop, klasiku a mluvené slovo se slevou až 45%.

Omlouváme se, ale v současné době není možné nakoupit digitální a fyzické zboží najednou.

Ochrana osobních údajů

Prohlášení o ochraně soukromí

Prodávající se zavazuje chránit osobní údaje kupujících a postupuje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Společnost Supraphon Entertainment a.s., je registrovaným zprávcem osobních údajů, veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím stranám.

Pojmy prodávající a kupující jsou upraveny Všeobecnými obchodními podmínkami, které jsou zveřejněny na této stránce.

Prodávající prohlašuje, že veškeré osobní údaje, které mu kupující předá, budou použity pouze k uskutečnění plnění objednávky s kupujícím. V žádném případě nebudou zveřejněny ani poskytovány třetím osobám. Výjimku mohou tvořit situace související s distribucí či platebním stykem ohledně objednaného zboží. Osobní údaje jsou shromažďovány, zpracovávány a uchovávány prodávajícím v souladu s platnými zákony České republiky.

Kupující souhlasí, že jím poskytnutá e-mailová adresa může být použita pro zasílání komerčních sdělení prodávajícího. Kupující má však v každý okamžik právo další zasílání sdělení odmítnout. Postup pro odmítnutí je uveden v závěru každého komerčního sdělení.

Supraphon Entertainment a.s. neshromažďuje žádná osobní data, která by mohla identifikovat specifickou osobu, kromě případů, kdy osoba sama poskytne upraphon Entertainment a.s tato data dobrovolně. Takováto data mohou být získána v případě, kdy se osoba dobrovolně zaregistruje za účelem využívání služeb serveru Supraphon Entertainment a.s, účastní se průzkumu, účastní se hlasování atd. Jakékoliv osobní informace identifikující konkrétní osobu nebudou předány ani prodány třetí straně, kromě případů kdy na to bude uživatel v době sběru dat.

Supraphon Entertainment a.s si vyhrazuje právo provádět analýzy o chování uživatelů na svých internetových stránkách. Mezi tyto analýzy patří např. měření návštěvnosti, počet uživatelů shlédnuvších reklamní banner a počet kliknutí na jednotlivý banner. Tato data jsou k dispozici též jednotlivým zadavatelům reklamy, a to vždy jako statistický přehled, nikoliv jmenovitě. Uživatelé by také měli vzít na vědomí, že data, která dobrovolně poskytnou do diskuzních fór nebo jiných automatický generovaných stránek mohou být použita třetí stranou. Takovéto využití osobních informací však nelze kontrolovat a Supraphon Entertainment a.s za toto nemůže nést a neponese žádnou odpovědnost.

Uživatelé by si měli být vědomi skutečnosti, že některé informace o nich mohou být automaticky sbírány v průběhu standardních operací našeho serveru (např. IP adresa uživatelova počítače) a také při použití cookies (malé textové soubory, které se ukládají na uživatelově počítači a server podle nich dokáže rozpoznat uživatele, který ho již jednou navštívil a poté zaznamenávat jeho chování a podle toho například přizpůsobit design a obsah nebo lépe zaměřovat reklamní kampaně). Cookies nejsou programy, které by mohly způsobit škodu na uživatelově počítači. Většina prohlížečů nabízí možnost neakceptovat cookies, elektronický obchod však nebude bez povolených cookies fungovat korektně.

Na žádost uživatele podnikne Supraphon Entertainment a.s. veškeré kroky k odstranění všech jeho osobních dat z databáze Supraphon Entertainment a.s.

Přístup k osobním údajům

Kupující, který na stránkách prodávajícího provedl registraci, má možnost kdykoliv svoji registraci upravit a změnit tak všechny jím uvedené osobní údaje. Též má možnost zvolit, zda-li chce či nechce přijímat komerční sdělení od provozovatele na svoji e-mailovou adresu. Tato nastavení jsou možná v zákaznickém profilu.

Soubory cookies

Na těchto internetových stránkách používáme soubory cookies a srovnatelné technologie (souhrnně „Nástroje“), které jsou nabízeny buď námi samotnými nebo třetími stranami.

V případě souborů cookies se jedná o malé textové soubory, které jsou na Vašem zařízení ukládány přes prohlížeč. Soubory cookies nejsou používány k tomu, aby prováděly programy nebo stáhly na Váš počítač viry. Srovnatelné technologie jsou zejména Web Storage (Local/Session Storage), fingerprints, tagy (značky) nebo pixely. Některé soubory cookies zůstávají po určitou dobu na Vašem počítači a umožňují nám rozpoznat Váš počítač při Vaší další návštěvě (trvalé soubory cookies). Našim partnerům není dovoleno přes naše internetové stránky údaje pomocí souborů cookies shromažďovat, zpracovávat ani používat.

Většina prohlížečů soubory cookies a srovnatelné technologie standardně akceptuje. Zpravidla však můžete nastavení svého prohlížeče upravit tak, aby soubory cookies či srovnatelné technologie byly odmítnuty nebo uloženy pouze po předcházejícím souhlasu. V bezpečnostních nastaveních můžete rovněž dočasné nebo uložené soubory cookies nezávisle na sobě schválit nebo zakázat. Pokud soubory cookies deaktivujete, nebudete mít popřípadě některé funkce na našich internetových stránkách k dispozici, některé internetové stránky nebudou eventuálně správně zobrazeny a příp. Vám nemusí všechny naše nabídky fungovat zcela bezchybně. Abyste mohli plnohodnotně používat naši webovou prezentaci, musí být např. povoleny dočasné soubory cookies. Data uložená v našich souborech cookies nejsou propojována s Vašimi osobními údaji (jméno, adresa atd.). Bez Vašeho výslovného souhlasu nebudeme data uložená v našich souborech cookies propojovat s Vašimi osobními údaji (jméno, adresa atd.).

Nastavené soubory cookies můžete kdykoli sami vymazat otevřením příslušné položky nabídky ve svém internetovém prohlížeči nebo odstraněním souborů cookies na svém pevném disku. Podrobnosti naleznete v nabídce nápovědy svého internetového prohlížeče. Cookies relace budou po opuštění webové stránky opět vymazány a používají se zde pouze k tomu, aby umožnily uživatelsky přívětivou navigaci na webové stránce a načítání obsahu a k zaznamenávání statistických údajů.

Nastavení ochrany údajů

Při návštěvě jakékoli webové stránky je pravděpodobné, že stránka získá nebo uloží informace na vašem prohlížeči, a to většinou ve formě souborů cookie. Můžou to být informace týkající se vás, vašich preferencí a zařízení, které používáte. Většinou to slouží k vylepšování stránky, aby fungovala podle vašich očekávání. Informace vás zpravidla neidentifikují jako jednotlivce, ale celkově mohou pomoci přizpůsobovat prostředí vašim potřebám. Respektujeme vaše právo na soukromí, a proto se můžete rozhodnout, že některé soubory cookie nebudete akceptovat.

Potřebné nástroje

Potřebné nástroje slouží k umožnění fungování základních funkcí naší webové stránky, jako například nákupní košík nebo přihlášení se do vašeho zákaznického účtu. Bez potřebných nástrojů nemůžeme poskytovat služby naší webové stránky.

Název Partner Expirace Typ Popis
CookiePanel Hukot.net 1 rok HTTP Cookie Eviduje informaci o uvedém souhlasu
PHPSESSID bontonland.cz relační HTTP cookie Identifikátor PHP session
_gcl_au google.com stálé HTTP cookie Propojování konverzí mimo landing page
CookiePanelID Hukot.net 1 rok HTTP cookie Eviduje informaci o uvedém souhlasu

Analytické nástroje

Analytické nástroje se používají na sběr statistických dat a analyzování chování uživatele, pro které se hodnotí přístupové údaje během vaší návštěvy. Například, analyzujeme zadané vyhledávané výrazy, frekvenci zobrazení stránky nebo užívání některých funkcí stránky. Pomocí tohoto hodnocení můžeme optimalizovat naši webovou stránku a vylepšit váš zážitek z jejího používání.

Název Partner Expirace Typ Popis
sid seznam.cz 1 měsíc HTTP cookie Sledování konverzí v rámci Skliku.
_ga google.com 2 roky HTTP cookie Používá se k rozlišení uživatelů.
_gid google.com 24 hodin HTTP cookie Používá se k rozlišení uživatelů.
_hjFirstSeen hotjar 30 minut HTTP cookie  
_hjAbsoluteSessionInProgress hotjar 30 minut HTTP cookie  
_hjTLDTest hotjar relace HTTP cookie  
_hjSessionUser_*   1 rok HTTP cookie  
_hjSession_*   30 minut HTTP cookie  

Marketingové nástroje

Marketingové nástroje se používají k poskytování personalizovaných reklam nebo na doporučení zajímavých produktů pomocí profilů uživatelů. Přístupové údaje se hodnotí na účel zobrazování reklam na naší webové stránce, a reklam od jiných poskytovatelů, které korespondují s vašimi relevantními potřebami a přáními. Aby to bylo možné, používáme také tzv. "retargeting" a měříme úroveň úspěchu (konverzi) našich reklamních kampaní. Marketingové nástroje zahrnují přihlášení přes účet na sociálních sítích, plug-iny sociálních sítí, a integrovaná externí média, jako například videa, mapy nebo systémy hodnocení.

Název Partner Expirace Typ Popis
test_cookie doubleclick.net 15 minut HTTP cookie Používá se k rozlišení jestli prohlížeč používá cookies
_fbp facebook.com 3 měsíce HTTP cookie Ukládání a sledování návštěv napříč weby
fr facebook.com 3 měsíce HTTP cookie Ukládání a sledování návštěv napříč weby
_dc_gtm_UA-* google.com 1 minuta HTTP cookie Ukládá unikátní ID uživatele
 

Odebrat, nebo upravit udělený souhlas s používání souborů cookies můžete kliknutím na tlačítka

Odebrat souhlas   Upravit souhlas

 

  Zasílání novinek, akcí a slev přednostně na váš email!
Odeslat

Copyright © 2021 Bontonland.cz.Všechna práva vyhrazena.
Pokud máte jakékoliv dotazy, nebo problémy se zobrazením našich stránek, kontaktujte nás.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.