Omlouváme se, ale v současné době není možné nakoupit digitální a fyzické zboží najednou.

Ochrana osobních údajů

 

Prohlášení o ochraně soukromí

Prodávající se zavazuje chránit osobní údaje kupujících a postupuje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Společnost BONTONland a.s. je registrovaným zprávcem osobních údajů, reg. č. subjektu: 00045806, veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím stranám.

Pojmy prodávající a kupující jsou upraveny Všeobecnými obchodními podmínkami, které jsou zveřejněny na této stránce.

Prodávající prohlašuje, že veškeré osobní údaje, které mu kupující předá, budou použity pouze k uskutečnění plnění objednávky s kupujícím. V žádném případě nebudou zveřejněny ani poskytovány třetím osobám. Výjimku mohou tvořit situace související s distribucí či platebním stykem ohledně objednaného zboží. Osobní údaje jsou shromažďovány, zpracovávány a uchovávány prodávajícím v souladu s platnými zákony České republiky.

Kupující souhlasí, že jím poskytnutá e-mailová adresa může být použita pro zasílání komerčních sdělení prodávajícího. Kupující má však v každý okamžik právo další zasílání sdělení odmítnout. Postup pro odmítnutí je uveden v závěru každého komerčního sdělení.

Přístup k osobním údajům

Kupující, který na stránkách prodávajícího provedl registraci, má možnost kdykoliv svoji registraci upravit a změnit tak všechny jím uvedené osobní údaje. Též má možnost zvolit, zda-li chce či nechce přijímat komerční sdělení od provozovatele na svoji e-mailovou adresu. Tato nastavení jsou možná v zákaznickém profilu.

  Zasílání novinek, akcí a slev přednostně na váš email!
Odeslat

Copyright © 2000 - 2017 Bontonland a.s. Všechna práva vyhrazena.
Pokud máte jakékoliv dotazy, nebo problémy se zobrazením našich stránek, kontaktujte nás.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

      ...   ...